top of page

DESPRE

MUZEU

MOSHED-2021-3-4-15-31-38.gif

"Identități Fragile" este un muzeu deschis care își propune să dea voce fiecărei emoții personale generată de Covid-19, prin intermediul obiectelor. 

Muzeul este construit în jurul unui concept fluid care a pornit de la o realitate afectivă: big bang-ul epidemiologic care ne-a schimbat radical.  

Muzeul Pandemiei. Identități Fragile propune un nou proiect care mută acum accentul de la rutinele și comportamentele modificate sau anulate, la agresiunile sexuale și la violențele fizice sau verbale împotriva femeilor. Toate aceste experiențe dureroase conturate de pandemie pot fi cuprinse într-un obiect-memorie care vorbește despre aceste traume ce au marcat o parte dintre familiile din România, din martie 2020 și până acum. 

Este motivul pentru care, în perioada 01 februarie-15 martie 2022, lansăm către public apelul pentru contribuții.

 

Oricine poate trimite un obiect cu care asociază experiența de violență domestică trăită în această perioadă. Fiecare donator, care va rămâne anonim, povestește prin obiectul donat despre propria dramă trăită, iar acest lucru se întâmplă pentru că muzeul îi oferă șansa de a depăși un colaps emoțional prin creativitate și prin atitudine.

Toate obiectele donate vor deveni parte din colecția Muzeului Pandemiei. Identități Fragile.

Hai să devii parte din primul muzeu participativ dedicat pandemiei Covid-19, care își propune să expună emoțiile (re)simțite individual, dar experimentate colectiv. 

Primul muzeu participativ dedicat pandemiei își așteaptă din nou contributorii pentru a ajuta la ilustrarea dramei violenței domestice (re)simțite individual de către femeile din România.

Nu trebuie decât să completezi formularul de donație AICI.

 

După trimiterea formularului, vei primi un e-mail de confirmare, urmând ca echipa Identități Fragile să te contacteze pentru detalii.

MOSHED-2021-3-4-14-58-59.gif
bottom of page