DESPRE

MUZEU

MOSHED-2021-3-4-15-31-38.gif

"Identități Fragile" este un muzeu deschis care își propune să dea voce fiecărei emoții personale generată de Covid-19, prin intermediul obiectelor. 

Obiectele sunt limbaj, memorie și metaforă, de aceea povestea fiecărei persoane poate deveni parte din expoziția fizică și/sau virtuală, prin propriul obiect donat.

Proiectul muzeal este o invitație la reflexivitate și dialog, la diversitate și înțelegere. Este un filtru de metabolizare a pandemiei trăită individual și experimentată colectiv, din martie 2020 până acum.

Inițiativa este un produs cultural al Rețelei Naționale a Muzeelor, iar obiectele selectate vor fi expuse la Rezidența BRD Scena9, în perioada 22 mai – 4 iulie 2020.

Toate donațiile vor deveni parte a proiectului muzeal "Identități Fragile" și vor avea posibilitatea de a fi expuse în expoziția din București, de la Rezidența BRD Scena9. 

Hai să devii parte din primul muzeu participativ dedicat pandemiei Covid-19, care își propune să expună emoțiile (re)simțite individual, dar experimentate colectiv. 

Donarea de obiecte pentru expoziția de pe 22 mai de la Rezidența BRD Scena9 a luat sfârșit.

Dar așteptăm în continuare obiectele-emoție care v-au însoțit în pandemie. Ele vor fi parte din următoarele expoziții și ediții de pop-up museum.

Nu trebuie decât să completezi formularul de donație AICI.

 

După trimiterea formularului, vei primi un e-mail de confirmare, urmând ca echipa Identități Fragile să te contacteze pentru detalii.

MOSHED-2021-3-4-14-58-59.gif