top of page

FAQ

MOSHED-2021-3-4-15-32-10.gif
playstation.png
 • Cum pot dona obiecte pentru proiectul muzeal "Identități fragile"?"
  Ai de urmat câțiva pași simpli, detaliați aici Completezi formularul pt donație Aștepți răspunsul echipei curatoriale, pe care îl vei primi pe mail Dacă obiectul tău (alături de povestea voastră) a fost selectat pentru a fi parte din expoziție, va trebui să îl trimiți sau aduci în formă fizică (până pe 15 aprilie) la Rezidența BRD Scena9, București, Strada I.L. Caragiale 32, menționând pe colet pentru expoziția Identități fragile.
 • În momentul în care am hotărât ce obiect voi dona, ce formular trebuie să completez?"
  Găsești formularul aici și ghidul de donație aici
 • Unde va apărea obiectul meu după ce îl voi dona?
  După parcurgerea formularului pe care l-ai trimis, echipa curatorială îți răspunde printr-un e-mail în care vei regăsi toate informațiile necesare. Obiectul tău va fi expus în versiunea digitală a expoziției "Identități fragile" și poate fi expus și în expoziția fizică.
 • Unde va apărea povestea obiectului meu?
  Obiectul donat (alături de povestea lui și a ta) va apărea în expoziția digitală și va putea fi selectat și în expoziția fizică. Povestea va fi anonimă și va fi refrazată de echipa curatorială, fără a-i modifica sensul. Se va ține cont de un anumit număr de caractere și de principiile muzeale care au în vedere parcurgerea ușoară a textului de către audiență.
 • Toate obiectele donate vor fi expuse în expoziția fizică "Identități fragile"?"
  Toate obiectele selectate de echipa curatorială și donate vor fi expuse în versiunea digitală a expoziției "Identități fragile". Dar doar o parte dintre ele vor fi păstrate în expoziția fizică, având ca argument spațiul limitat.
 • Identitatea mea va rămâne anonimă după ce voi dona obiectul?
  Da, fiecare obiect și povestea aferentă lui vor rămâne anonime.
 • Trebuie să completez numele și prenumele reale în momentul in care completez formularul și trimit obiectul?
  Da, este important să completezi numele și prenumele reale. Prin completarea formularului și apăsarea butonului de donație îți manifești consimțământul pentru ca obiectul donat să fie expus, să fie folosit în materialele de comunicare și reprodus în orice material publicitar, în formă fizică sau virtuală, ce are rolul de a face cunoscută expoziția "Identități fragile".
 • Trebuie să trimit un obiect fizic sau contribuția/donația mea poate fi și un alt tip de obiect-memorie – exemplu un e-mail, un material audio, o scrisoare etc?"
  Contribuția ta poate avea orice formă, atâta timp cât are o poveste în spate. Trebuie doar să ții cont că fiecare contribuție trebuie să aibă o formă vizuală sau audio, pentru a putea fi expusă.
 • Pot aduce personal obiectul la adresa de colectare indicată?
  Da, îl poți aduce personal la adresa comunicată ulterior de echipa curatorială, menționând pe pachet pentru expoziția "Identități Fragile".
bottom of page